У Київській області розпочнуть масштабне будівництво: що планується

У Боярці на території Київської області розпочнуть будівництво важливого об'єкту

У Боярці на території Київської області розпочнуть будівництво важливого об'єкту — йдеться про облаштування Алеї Героїв на міському цвинтарі. Про це стало відомо з відповідного тендеру, опублікованого в системі державних закупівель Prozorro.

Згідно з документацією, тендер оголосив КП "Міська Ритуальна Служба" Боярської Міської Ради. Облаштувати планують територію цвинтаря на вулиці Шевченка.

Вартість капітального ремонту з облаштуванням Алеї Героїв складає 1 млн. 450 тис. 917 гривень. Вже відомий переможець тендеру. Роботами з ремонту та благоустрою займатиметься ФОП Горбатюк О.О.

Нагадаємо, що в українській столиці стрімко зросла вартість оренди квартир – причиною став високий попит споживачів. Про це стало відомо з даних дослідження, яке провели аналітики порталу Bird та опублікували його на своїх ресурсах у соціальних мережах.

За словами експертів, медіана ціни на 1-кімнатну квартиру у Києві у вересні збільшилася на 18% і тепер становить 13 000 грн, на 2-кімнатну на 19% (19 100 грн) та на 3-кімнатну на 11% (30 600 грн) порівняно із серпнем.

Аналітики називають це "феноменом вимивання дешевих квартир". Під час високого сезону попит на нерухомість зазвичай зростає. У зв'язку з підвищеним попитом більше людей активно шукають житло, і як результат, дешеві та доступні варіанти нерухомості швидко вимиваються з ринку, оскільки їх купують чи орендують.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Люд

13 січня 2024, 08:08

Щоб менше було цвинтарів віддайте ці гроші на зброю....на даний час такі будівництва недоречні....людям,а ось ,чиновникам навпаки....чим більше таких будівництв тим більше вкрадуть.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися