У Києві на півтора місяці перекрили рух на проспекті Бандери: подробиці

В Оболонському районі столиці на проспекті Степана Бандери тимчасово обмежили рух на розвороті біля залізничної станції "Зеніт". Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Дорожники повідомили, що до 20 липня на ділянці буде тимчасово перекритий проїзд. На проспекті Степана Бандери почали масштабний ремонт розвороту біля залізничної станції "Зеніт" від вулиці Олени Теліги.

Під час ремонту рух через розворот буде закрито. Об'їхати ремонтується ділянка можна через вулицю Олени Теліги - вулицю Терьохіна - вулицю Новокостянтинівську - розворот під шляхопроводом - вулицю Новокостянтинівську і вулицю Скляренка.

Також розворот можна виконати на Оболонському проспекті біля станції метрополітену "Почайна". Комунальники заздалегідь вибачилися за можливі пробки та незручності.

Нагадаємо, що 12 серпня 2020 року заступник голови Офісу президента України Кирило Тимошенко і нинішній міністр інфраструктури Олександр Кубрак повідомили про те, що нова київська окружна дорога матиме протяжність в 150 кілометрів.

Вона повинна буде перейняти 70% вантажного трафіку, який сьогодні йде транзитом через Київ. Вартість проекту оцінюють у 85 мільярдів гривень, а його реалізація запланована на 2025 рік.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що на Брест-Литовському шосе сталася смертельна ДТП, в якій загинуло троє людей.

Читайте також про відповідь Кличка на атаки Зеленського.

Читайте также