У метро Києва зробили заяву про можливе закриття нової станції: деталі

У комунальному підприємстві "Київський метрополітен" зробили важливу заяву про можливе закриття станції метро "Академмістечко"

У комунальному підприємстві "Київський метрополітен" зробили важливу заяву про можливе закриття станції метро "Академмістечко", де зафіксували протікання. Про це стало відомо із офіційної відповіді на інформаційний запит журналістів видання Hromadske.

За словами комунальників, закриття станції "Академмістечко" на ремонт не планується.

У метрополітені пояснили, що в процесі тривалої експлуатації станції з'являються місця проникнення ґрунтових вод у споруди.

Підприємство запевняє, що осередки таких теч під постійним наглядом фахівців, а щоб вирішити подібні проблеми, не потрібно закривати станцію.

У підприємстві також зазначили, що при будівництві станцій метрополітену здійснюється низка технологічних рішень, зокрема обов'язкова наявність системи водовідведення та дренажної системи.

А вся вода, що надходить до дренажної системи через спеціальні мережі, відкачується насосами.

Фахівці метрополітену регулярно оглядають та обслуговують насоси, щоб забезпечити безперебійну роботу установки, резюмували в підприємстві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Пилат

14 січня 2024, 16:35

На жаль так і є. Київ вже село

Явася

13 січня 2024, 21:58

вода на багатьох станція завжди тече, відра стоять, ПРОБЛЕМА в іншому І все керівництво знає - електроенергії не вистачає

Анатолій

13 січня 2024, 21:08

Метро Києва це сплашна діра ,влада України гребе собі в кишеню гроші. Усюди протікає на кожній станції,жахливі умови перевезення пасажирів. Все осипається ,все в аварійному стані. Метро Олімпійська вода на колії. Ремонта давно не було. І ви розповідаєте що все добре. Не піздіть виблюдки.

KGB

12 січня 2024, 17:28

Докерувався,Кличко? За 10 років ні хуя не зробив,лиш грошей напиздив і землю роздерибанив!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися