Кличко показав відео, як будують Подільсько-Воскресенського мостового переходу

Про це повідомив лідер "УДАРу", мер Києва Віталій Кличко після перевірки та оприлюднив відео.


"Хочу наголосити, що йдеться не тільки про міст через Дніпро, а про комплекс мостів, естакад і тунелів, що сполучать Поділ і Воскресенський масив. Ми вже на фінальній стадії будівництва. Зокрема, спорудили естакаду на Рибальському півострові, з’їзд з Подільського мостового переходу на Набережно-Рибальську, міст через Дніпро, естакаду на Трухановому острові,  міст через Десенку, естакаду в урочищі Горбачиха, заїзд на Подільський мостовий перехід з Набережно-Хрещатицької.  Також вже повністю натягнуті ванти арочної конструкції мосту. І починають процес демонтажу нижніх тимчасових опор", - наголосив Віталій Кличко.

Мер Києва зазначив, що тривають також роботи в бік Подолу – Верхнього та Нижнього валів. Також продовжується будівництво тунелів метрополітену та насипу під конструкції метро і дорожнього покриття на території Русанівських садів. Під час виконання будівельних робіт фахівці використовують найсучасніші технології, матеріали, що зарекомендували себе на подібних об’єктах в багатьох країнах світу.

"Ми робимо все, щоб в кінці цього року відкрити автосполучення через Подільсько-Воскресенський міст. Наступний етап - метро на Троєщину. І, як я сказав, роботи з його спорудження розпочали", - підкреслив Віталій Кличко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися