На Київщині нетвереза жінка викликала поліцію, бо їй стало сумно

Вона повідомила про домашнє насильство

На Київщині жінка здійснила завідомо неправдивий виклик спеціальних служб. Патрульні отримали повідомлення про домашнє насильство на вулицю Валерія Гудзя. 

Про це повідомляє Патрульна поліція Києва. 

Прибувши за вказаною адресою інспектори зустріли із заявницею з явними ознаками алкогольного сп’яніння та її чоловіком. Під час зʼясування обставин, факту вчинення домашнього насильства не знайшло свого підтвердження. Згодом жінка повідомила, що зателефонувала до поліції бо їй стало сумно. На громадянку патрульні винесли постанову за ст. 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАП.

Нагадуємо, що за здійснення такого правопорушення передбачений штраф від 850 до 3400 гривень. Шановні громадяни, звертаємо вашу увагу на те, що не варто жартувати із повідомленнями до спеціальних служб. У цей час хтось може дійсно потребувати допомоги. Будьте свідомі, - йдеться в повідомленні. 

"Коментарі" писали, що у Києві затримали жінку за організацію та проведення азартних ігор. Їй вже повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ЫЫ

16 січня 2024, 15:03

Уёбки мусорские! Когда вызываешь этих тварей по причине безумных оргий соседей после 24:00, то они почему-то никого не только не штрафуют, но и не требуют от соседей прекращения правонарушения. Просто стоят с наглыми и умственно отсталыми еблищами и моргают.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися