У Києві біля вокзалу масово зносять будівлі: подробиці (Фото)

В українській столиці масово зносять кіоски у районі центрального залізничного вокзалу

В українській столиці масово зносять кіоски в районі центрального залізничного вокзалу — йдеться про незаконні споруди на вулиці Старовокзальній. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Київблагоустрій".

За словами комунальників, роботи з демонтажу розпочалися біля кінцевої станції швидкісного трамваю. Зазначається, що кіоски було розміщено без дозвільних документів.

Нагадаємо, що в українській столиці стрімко зросла вартість оренди квартир – причиною став високий попит споживачів. Про це стало відомо з даних дослідження, яке провели аналітики порталу Bird та опублікували його на своїх ресурсах у соціальних мережах.

За словами експертів, медіана ціни на 1-кімнатну квартиру у Києві у вересні збільшилася на 18% і тепер становить 13 000 грн, на 2-кімнатну на 19% (19 100 грн) та на 3-кімнатну на 11% (30 600 грн) порівняно із серпнем.

Аналітики називають це "феноменом вимивання дешевих квартир". Під час високого сезону попит на нерухомість зазвичай зростає.

У зв'язку з підвищеним попитом більше людей активно шукають житло, і як результат, дешеві та доступні варіанти нерухомості швидко вимиваються з ринку, оскільки їх купують чи орендують.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися