У Київській області видаватимуть безкоштовну допомогу: як її отримати

У Гостомельській громаді на території Київської області 18 січня видаватимуть безкоштовну допомогу

У Гостомельській громаді на території Київської області 18 січня видаватимуть безкоштовну допомогу — йдеться про продуктові набори для переселенців. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Гостомельської селищної військової адміністрації.

За словами чиновників, допомогу роздаватимуть 18 січня (четвер) з 9:00 до 15:00 поряд з Культурно-оздоровчим комплексом. Продуктові набори можуть отримати ВПО з інших областей, зареєстрованих у Держтомельській громаді.

Допомога розрахована на 100 сімей. З собою необхідно мати паспорт та довідку ВПО у Гостомельській громаді.

Нагадаємо, що у Бучі на території Київської області можна отримати безкоштовні медичні послуги — йдеться про допомогу людям, які мають проблеми зі слухом. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Бучанської міської ради.

За словами чиновників, у Бучанському центрі первинної медико-санітарної допомоги можна скористатися зручним сервісом для людей з вадами слуху. Сервіс розробило Українське товариство глухих (УТОГ) – це об'єднання громадян з порушенням слуху та мови з метою надання їм допомоги у професійній, трудовій та соціальній реабілітації.

Програма допомагає людям з вадами слуху та мови здобути середньоспеціальну та вищу освіту. Також у рамках цього проекту створюються додаткові робочі місця та надаються послуги перекладача мови. Скористатися послугами УТОГ можуть і мешканці Бучанської громади.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися