У Києві помітили руйнування на черговій станції метро: деталі (Фото)

В українській столиці помітив руйнування на станції київського метрополітену "Святошин"

В українській столиці помітив руйнування на станції київського метрополітену "Святошин" - її вже оглянули фахівці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Київський метрополітен" на його ресурсах.

За словами комунальників, підземний перехід біля метро "Святошин" обстежили спеціалісти. Вони оглянули деформаційний шов на конструкції.

Обстеження об'єкта було здійснено після виявлення тріщин на стелі підземного переходу. Для виконання робіт комунальники частково демонтували облицювання. Усі відновлять після того, як буде виконана додаткова гідроізоляція. Станція та переходи працюють у звичайному режимі, безпека пасажирських перевезень забезпечена.

Нагадаємо, що у частинок синьої гілки київського метрополітену в українській столиці між станціями "Теремки" та "Либідська" може бути закрито понад п'ять років. Про це стало відомо з коментаря, який дав експерт із транспортного планування Дмитро Беспалов у коментарі виданню "Інформатор".

За його словами, у бюджеті Києва на 2024 рік гроші на це не заплановано. Тому їх потрібно шукати та перерозподіляти. А ще не секрет, що Київ постійно спізнюється з відкриттям своїх транспортних об'єктів: наприклад, Подільський міст, метро на Виноградарі, Шулявська розв'язка, навіть Поштова площа – вона досі не добудована.

"Тому можна припустити, що і цього разу місто запізниться з реалізацією транспортного об'єкта. Тому це може становити п'ять років – а за певних умов навіть більше. Такий сценарій цілком імовірний", – заявив Беспалов.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися