У Києві почали позбуватися муралів Соні Морозюк

Соня Морозюк стала учасницею скандалу, в якому замішана родина Гринкевичів

Художниця Соня Морозюк, відома своїми скандальними зв'язками з родиною, яку звинувачують у корупції, створила кілька муралів на будівлях у столиці. Однак виникли суперечки щодо одного з них, оскільки Морозюк розмалювала його на історичній будівлі-пам'ятці.

Про це повідомила Ana More.

Зараз мурали Морозюк, зокрема саме той, що вона створила на пам'ятці архітектури, за наказом Подільської районної адміністрації замальовують, повертаючи будівлі її автентичний вигляд. Інший мурал з написом "Що крутіше, ніж сім'я у 44 млн?" розташований на вулиці Мечникова, облили червоною фарбою та додали підпис внизу "Корупція = поразка". Його створили у березні 2023 за вторговані за картину художниці кошти – 250 тисяч гривень. 

Скандал навколо Соні Морозюк 

Роман Гринкевич освідчився Морозюк у жовтні 2023 року у Венеції. Днями правоохоронці оголосили його в розшук. Його підозрюють у причетності до постачання Міноборони неякісного товару для ЗСУ.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві встановили рекламний мурал над декоративним керамічним панно, яке датується 1970-ми роками.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися