У Києві на підходах до станції метро масово демонтують кіоски

Всі споруди мають "переїхати"

У столиці приберуть більше десятка МАФів, розташованих біля станції метрополітену "Либідська".

Про це повідомляє Департамент територіального контролю міста Києва.

Як зазначається, таке рішення прийняла комісія з питань розміщення тимчасових споруд на виконання протоколу Ради оборони міста Києва від 06.05.2022 №8, щоб не було перешкод на шляхах евакуації та прямування пасажирів до/з даної станції метро. Загалом мають демонтувати 13 тимчасових споруд – їх перемістять на інші локації.

Нагадаємо, що раніше такі демонтажі вже відбулися біля станцій метро "Лук’янівська", "Дорогожичі", "Політехнічний інститут", "Житомирська", "Звіринецька", "Берестейська", "Героїв Дніпра" та "Шулявська". На всіх цих місцях були проведені роботи з благоустрою, і в деяких випадках з'явилися громадські простори або облаштовані сквери.

"Коментарі" писали, що у Києві встановили рекламний мурал над декоративним керамічним панно, яке датується 1970-ми роками.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Влад

24 січня 2024, 09:07

Тиск на бізнес під час війни - це неприпустимо! Втрачають наші люди, втрачає бютжет, поповнюється армія безробітних! Під благовидними приводами покращення зносяться ринки, точки продажу і обслуговування Йде масове знищення малого та середнього бізнесу в містах України! Замість підтримки і допомоги підприємцям удари в спину від невидимого ворога. Найактивніша частина населення зневірюється у нинішній владі та втрачає до неї довіру. В чиїх інтересах ці дії і кому вони на руку? Чому ніхто не б'є на сполох?!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися