Ціни на квартири у Києві серйозно змінилися: скільки доведеться платити

В українській столиці у січні 2024 року серйозно змінилися ціни на квартири

В українській столиці у січні 2024 року серйозно змінилися ціни на квартири. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікувало агентство нерухомості ParkLane.

За словами фахівців, середня вартість однокімнатних квартир у Києві на січень 2024 року становить $95 тис. Це при тому, що у Печерському районі просять $163 тис., а у Голосіївському в середньому $72 тис. Такі цифри наводить агентство нерухомості Park Lane.

За детальною статистикою можна побачити, що якщо не придивлятися до якості ремонту, можна знайти однокімнатну за $30-40 тис на Осокорках, Малій Дарниці на лівому березі та Борщагівці. За $40-50 тис. є квартири на Нивках, поряд із метро Деміївською та Відрадним.

Трикімнатні квартири стартують від $53 тис. Найдешевші варіанти пропонують у районі Теремків, Осокорках та Новій Дарниці, Воскресенці та Березняках. Найбільш лоу-кіст по районах Дніпровський та Солом'янський.

Водночас середня вартість трикімнатних квартир у столиці становить $207 тис. найдорожче житло пропонують у Печерському районі в середньому за $381 тис. Зокрема, на Липках можна придбати трикімнатну за $563 тис.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися