З Києва поїхали десятки тисяч людей: що треба знати мешканцям

З української столиці за останні півтора роки виїхали десятки тисяч людей

З української столиці за останні півтора роки виїхали десятки тисяч людей — йдеться про внутрішніх переселенців, які залишили свої будинки через агресію Росії. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, у столиці на 85 тисяч зменшилася кількість внутрішньо переміщених осіб, які перебувають на обліку ВПО з початку повномасштабного вторгнення.

Влада провела аналіз обліку та звітності кількості внутрішньо переміщених осіб, які зареєструвалися у Києві після початку повномасштабного вторгнення.

Зафіксували, що внаслідок повернення до попереднього місця проживання, зняття з обліку, міграції та інших причин кількість ВПО з діючими довідками зменшилася на 85 тисяч.

На сьогоднішній день на обліку у Києві перебуває майже 207 тисяч внутрішньо переміщених осіб з початку повномасштабного вторгнення. З них – понад 45 тисяч дітей.

Найбільше внутрішньо переміщених осіб зареєстровано у Дарницькому районі – майже 34 тисячі, Дніпровському – 27 тисяч та Солом'янському – понад 23 тисячі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


читач

24 січня 2024, 10:12

Знялися з обліку ще не означає, що виїхали фактично. Їх тут десь удвічі більше по факту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися