На Київщині масово розгорнули пункти обігріву: список адрес

На території Київської області масово розгорнули пункти обігріву на холодний період

На території Київської області масово розгорнули пункти обігріву на холодний період — у регіоні налічують 226 таких точок. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської обласної військової адміністрації на її ресурсах.

За словами чиновників, там можна зігрітися, поїсти гарячу їжу та випити чай. Їхнє місцезнаходження можна знайти на карті.

"Якщо ви поряд із територіальним центром соціального обслуговування або центром надання соціальних послуг і відчуваєте ознаки переохолодження, можете відвідати чашку чаю", - заявили у Київській ОВА.

Переважно ці заклади надають свої послуги бездомним особам, які випущені зі тримання під вартою, а також людям у складних життєвих ситуаціях. Проект фінансується із коштів місцевого бюджету.

Нагадаємо, що у Броварській громаді на території Київської області зафіксували різке зростання захворюваності на пневмонію. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого місцевим порталом Трибуна-Бровари.

Відомо, що зафіксовано вісім випадків захворювання серед дітей та 23 – серед дорослих. Двоє дорослих направили на стаціонарне лікування.

Також повідомили, що минулого тижня в громаді зафіксували шість нових випадків захворювання на COVID-19 - четверо дорослих та двоє дітей.

При перших ознаках захворювання на пневмонію слід обов'язково звертатися за медичною допомогою і не займатися самолікуванням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися