У Києві назвали реальну причину закриття синьої гілки метро: деталі

В українській столиці назвали причину, через яку було закрито ділянку синьої гілки київського метрополітену між станціями "Теремки" та "Либідська"

В українській столиці назвали причину, через яку було закрито ділянку синьої гілки київського метрополітену між станціями "Теремки" та "Либідська". Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, згідно з попередніми висновками експертів Науково-дослідної судово-експертної установи, деформація тунелю між станціями "Деміївська"-"Либідська" являє собою неякісні проектні рішення та будівельно-монтажні роботи спорудження конструкції тунелю цієї ділянки.

Саме цей відрізок тунелю проходить у надскладних гідрогеологічних умовах: ґрунти дуже водонасичені, із шаром торфу, дрібного та середнього піску.

Експертне дослідження, яке проводиться на виконання рішення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, продовжується.

Остаточні результати будуть відомі після відкриття котловану. Тільки тоді експерти зможуть провести усі необхідні дослідження конструкції тунелю ззовні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися