У Києві зробили важливу заяву про відкриття синьої гілки метро: деталі

В українській столиці зробили важливу заяву про ремонт закритої ділянки синьої гілки київського метрополітену між станціями "Теремки" та "Либідська"

В українській столиці зробили важливу заяву про ремонт закритої ділянки синьої гілки київського метрополітену між станціями "Теремки" та "Либідська". Про це стало відомо з коментаря, який дав експерт із транспортного планування Дмитра Беспалова журналістам видання ВВС Україна.

За його словами, ремонт може тривати навіть на роки.

Він зазначив, що з його досвіду Київ не закінчував вчасно жодного значущого транспортного об'єкту.

"Подільський міст, метро на Виноградарі, розв'язка на Шулявці – всі вони або не закінчені взагалі, або не закінчені у відведені терміни", - сказав аналітик.

Завершити ремонтні роботи за кілька місяців реально, але для цього потрібно сконцентруватись саме на цьому об'єкті.

А проблем у Києва набагато більше, і вони, ймовірно, множитимуться.

"Отже, не можна буде сфокусуватися на цьому об'єкті менеджерськи та фінансово. Швидше за все, ми викопаємо яму, а потім доведеться перемикатися на інший аварійний об'єкт", - заявив Беспалов.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Володимир

30 січня 2024, 18:26

Головна проблема Києва це спортсмен, він заклав під містом скільки мін, що кацапам і не снилося.

KGB

28 січня 2024, 20:59

А ви свої захмарні зарплати уріжте,панове чиновники! І поменше у свої кишеньки грошенят пиздіть- тоді за кілька місяців ви не те що проблемні ділянки,ви все метро змогли б відремонтувати,ще й на дороги б лишилося.

Анонім

27 січня 2024, 19:20

Так, він і буде тривати роки, гроші будуть відмивати, тут головне не стройка а сам процес, як з дорогами в Києві, та України, а ще проблема проста, на одного раба три прораба, плюс кількість підрядників зашкалює ось тому і проблема. А був би один прораб на 10-15 бригад, без підряду та прокладок дивись и проблем не було, і робота зробилась швидко. Єдиний мер Київа котрий був з великої літери це був Омельченко Олександр, всі інші це 'тут має бути мат' злодії та крадії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися