У Київській області закривають школи: як проходитиме навчання

У Тетіївській громаді на території Київської області школярів відправляють на карантин та дистанційне навчання

У Тетіївській громаді на території Київської області школярів відправляють на карантин та дистанційне навчання – причиною стало збільшення захворюваності. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого головою громади Богданом Балагурою.

За його словами, у Тетіївській громаді лікарі фіксують високий рівень захворюваності на грип та ГРВІ. З 30 січня усі школи переходять на дистанційне навчання. У деяких закладах запроваджується карантин.

Також він додав, що садки при школах також переходять на карантин. У той же час інші дошкільні заклади продовжують роботу, дотримуючись усіх необхідних заходів безпеки.

Нагадаємо, що у Київській міській державній адміністрації розповіли, чи планують закривати на карантин школи в українській столиці. Про це стало відомо із офіційного коментаря, який дав один із заступників голови КМДА Валентин Мондрієвський, передають ресурси відомства.

За його словами, карантин у школах Києва поки що немає причин вводити. Через збільшення числа хворих на респіраторні інфекції школярів не переводитимуть на дистанційне навчання. Адже показники захворюваності на ГРВІ серед учнів поки не критичні.

За останній тиждень у столичних школах зареєстрували 3216 випадків захворювання на ГРВІ серед дітей. Цей показник становить 2% від загальної кількості офлайн, що навчаються.

Заступник голови КМДА додав, що наразі загальний показник захворюваності на 46,6% нижчий від епідемічного порогу, різкого зростання не спостерігається.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися