У Києві до середини липня перекрили рух на Троєщині: деталі

Відсьогодні на столичній Троєщині тимчасово обмежили рух на проспекті імені Володимира Маяковського через роботи по ремонту дорожнього покриття. Про це повідомили в прес-службі комунальної корпорації "Київавтодор".

Повідомляється, що обмеження руху діятиме до 10 липня. На проспекті Маяковського тривають роботи по середньому ремонту дорожнього покриття. Старе покриття вже частково зняли.

Станом на 15 червня фрезерування триває на ділянці від вулиці Лифаря до зупинки "Торговий центр". Закінчити роботи планують до 10 липня. Під час проведення робіт рух частково обмежено.

Нагадаємо, що в Оболонському районі столиці на проспекті Степана Бандери тимчасово обмежили рух на розвороті біля залізничної станції "Зеніт". Дорожники повідомили, що до 20 липня на ділянці буде тимчасово перекритий проїзд. На проспекті Степана Бандери почали масштабний ремонт розвороту біля залізничної станції "Зеніт" від вулиці Олени Теліги.

Під час ремонту рух через розворот буде закрито. Об'їхати ремонтується ділянка можна через вулицю Олени Теліги - вулицю Терьохіна - вулицю Новокостянтинівську - розворот під шляхопроводом - вулицю Новокостянтинівську і вулицю Скляренка.

Також розворот можна виконати на Оболонському проспекті біля станції метрополітену "Почайна". Комунальники заздалегідь вибачилися за можливі пробки та незручності.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, як Офіс Президента використовує сценарій 2019 року для атаки на Кличка.

Читайте також про вбивство бездомних в Києві трьома чоловіками.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися