У Києві можуть закрити всі школи: як проходитиме навчання дітей

В українській столиці можуть закрити на карантин школи та відправити дітей на дистанційне навчання

В українській столиці можуть закрити на карантин школи та відправити дітей на дистанційне навчання — причиною стало зростання захворюваності на коронавіруси, ГРВІ та грип. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, порівняно з попереднім тижнем захворюваність серед дітей зросла на 50%. Щоб запобігати стрімкому поширенню інфекційних захворювань, міська влада закликає дотримуватися заходів епідеміологічної безпеки та свідомо ставитися до власного здоров'я та близьких.

Нежить може бути початком грипу або іншого респіраторно-вірусного захворювання, яке, по-перше, потрібно якнайшвидше почати лікувати, а по-друге – убезпечити оточуючих від зараження.

Батьків закликають бути відповідальними і не відводити дітей з ознаками захворювання на дитсадки та школи.

Якщо рівень захворюваності серед школярів стрімко зростатиме, влада буде змушена рекомендувати столичним навчальним закладам перейти в дистанційний режим роботи.

Крім того, у КМДА нагадали правила, яких слід дотримуватись, щоб уберегтися від поширення інфекційних захворювань. Йдеться про наступне дотримання правил особистої гігієни. Потрібно мити руки з милом протягом 20 секунд. Також радять користуватися антисептиком, вміст спирту в якому не повинен бути меншим за 60-80%, і уникати дотиків до своєї особи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися