У Києві з'явиться величезна кількість зелених зон: що потрібно знати

В українській столиці з'являться сотні гектарів зелених зон — відповідне рішення було ухвалено на засіданні Київської міської ради

В українській столиці з'являться сотні гектарів зелених зон – відповідне рішення було ухвалено на засіданні Київської міської ради. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, Київрада підтримала створення близько 530 га зелених зон. Крім того, було прийнято рішення про передачу понад 1,8 га землі для обслуговування навчальних закладів та культури.

Зокрема, 27 га землі буде виділено Національному заповіднику "Києво-Печерська лавра" для експлуатації та обслуговування об'єктів історико-культурного заповідника.

Ще 20 гектарів закріпили для розміщення цвинтаря на території Бучанської міської територіальної громади. Відповідні рішення було ухвалено на пленарному засіданні у Київраді.

Прийняті на пленарному засіданні рішення щодо продажу та проведення експертної грошової оцінки землі допоможуть отримати міському бюджету 120 мільйонів гривень.

Це дозволить залучити додаткове фінансування, спрямоване на пріоритетні статті видатків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися