У центрі Києва закрили рух транспорту: де не можна проїхати

У центральній частині української столиці закрили рух транспорту

У центральній частині української столиці закрили рух транспорту — йдеться про перехрестя вулиць Саксаганського та Еспланадної, де сталася аварія на водопроводі. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, рух транспорту обмежений на перехресті другої та третьої смуг (проїзд можливий першою та четвертою смугами).

На місці працює ремонтна бригада "Київводоканалу". На даний час без водопостачання будівлі за адресами вул. Еспланадна, 20, 20-А, 28, 30, 32, 34/2. Автоцистерну з питною водою направлено на вул. Еспланадна, 30-32.

Нагадаємо, що в українській столиці до невпізнання змінили станцію київського метрополітену "Площа Українських Героїв" - на ній демонтували стару назву "Площа Льва Толстого". Про це стало відомо із офіційного повідомлення прес-служби комунального підприємства "Київський метрополітен".

За словами комунальників, роботи щодо демонтажу провели вночі. Старі літери зняли, але нових поки що немає. Вони з'являться незабаром. У КП повідомили, що вже йде робота щодо їх виготовлення.

Створення нових букв - копітка робота через особливості історичного стилю шрифтів. Кожна буква виробляється поштучно з дотриманням усіх пропорцій, радіусів, розмірів тощо.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися