Мобілізація: у Києві збираються серйозно змінити військкомати

В українській столиці збираються серйозно змінити територіальні центри комплектування (військкомати)

В українській столиці мають намір серйозно змінити територіальні центри комплектування (військкомати) — йдеться про ремонт у їхніх приміщеннях. Про це стало відомо з відповідного тендеру, опублікованого в системі державних закупівель Prozorro.

Відомо, що Київський міський територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) готовий заплатити 7 млн. 472 тис. 200 гривень за роботи з капітального ремонту Київського міського ТЦК та СП та районних у Києві ТЦК та СП.

Відкриті торги з особливостей призначено на 14 лютого 2024 року. Термін виконання робіт – 29 червня. Йдеться про ремонт підвальних приміщень, сантехнічні роботи, заміну електропроводки, облицювання стін, заміну стель і вікон і т.д.

Нагадаємо, що у різних районах української столиці з'явилися нові блокпости на дорогах. Про це стало відомо із коментаря, який дав начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко журналістам 24 канали.

За його словами, головним завданням навчань стало удосконалення системи управління, організації, ефективної взаємодії для забезпечення громадської безпеки.

Попко заявив, що такі тренування проходитимуть і надалі.

"Ці тренування передбачають розгортання тимчасових блокпостів, встановлення обмежувальних знаків, елементів інженерних загороджень. За умовами навчань відбувається відпрацювання перевірки транспорту, документів, певні демонстраційні, пошукові та контрдиверсійні заходи", – пояснили у КДВА.

Він наголосив, що блокпости встановлені не для роздачі повісток чи пошуку диверсантів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергій

13 лютого 2024, 12:39

Брехня(це я про блокпости)Людей за ідіотів держать.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися