На Київщині проведуть масштабне перейменування: список вулиць

В Ірпені на території Київської області збираються провести масштабне перейменування вулиць

В Ірпені на території Київської області мають намір провести масштабне перейменування вулиць — людям пропонують взяти участь в обговоренні та обрати нові варіанти для топонімів. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікувало місцеве видання ITV.

Метою цієї ініціативи є не лише дерусифікація ірпінського публічного простору та міської топонімики, а й деколонізація у широкому значенні цього слова – порив рабських зв'язків залежно від метрополії Росії та СРСР.

Перелік вулиць, якими йде збір пропозицій: вул. 74-ї Стрілецької Дивізії, вул. 8-го Березня, вул. Ветеранів Афганістану, с.Михайлівка – Рубежівка, вул. Гагаріна, вул. Чкалова, вул. Мічуріна, с.Дуброве, вул. Мічуріна, с.Козинці, вул. Мічуріна.

Пропозиції щодо нових назв вулиць до запропонованого переліку можна подавати у довільній формі у строк до 20 березня 2024 року включно.

Пропозиції мають містити прізвище, ім'я та по батькові, адресу особи, яка їх надає. Анонімні прізвища (зауваження) не розглядаються.

Пропозиції потрібно надсилати на адресу: вул. Шевченка, 2а, м. Ірпінь, 08205 та за електронною адресою: [email protected]

Отримати консультацію з цього питання можна у відповідальної особи – Коваленка Віталія, тел. 099 164 03 43 (дзвінки приймаються з понеділка по п'ятницю з 09:00 до 17:00) електронна адреса: [email protected]

Обговорення наданих пропозицій відбудеться не пізніше 01 квітня 2024 року у приміщенні Ірпінської міської ради. Про дату та час обговорення повідомлять додатково.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Марина

16 лютого 2024, 10:47

Какие переименования, у нас от Украины скоро ничего не останется, это как пир во время чумы.

так

14 лютого 2024, 11:00

Поміняють Ветеранів Афганістану,на Слава Героям,Їх теж забудуть в угоду політичним силам, прийдуть другі але такі-ж Дебіли у владі і знову поміняюь на щось. Нема в цій країні памяті,і небуде,на жаль(((

Роман

14 лютого 2024, 10:34

боже людям делать нехуй

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися