У Києві змінили до невпізнання метро "Мінська": подробиці (Фото)

В Оболонському районі української столиці змінили до невпізнання околиці станції київського метрополітену "Мінська"

В Оболонському районі української столиці змінили до невпізнання околиці станції київського метрополітену "Мінська" - там демонтували десятки кіосків. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Департаменту територіального контролю міста Києва.

За словами комунальників, нещодавно вони весь день прибирали торгові ряди з кіосків та наметів біля станції метро "Почайна". Деякі з них простояли тут понад 25 років.

Вже 14 лютого велике чищення тривало біля станції метро Мінська.

Загалом біля станцій метро "Почайна" та "Мінська" в Оболонському районі демонтували понад 60 незаконних елементів благоустрою.

У Департаменті пояснили, що "демонтаж відбувався за дорученням Департаменту, "на виконання протоколу Ради оборони міста Києва від 06.05.2022 №8 з метою недопущення перешкод на шляхах евакуації та проходження пасажирів до станцій метрополітену".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ufo

16 лютого 2024, 18:41

И что? Всем стало резко лучше жить? Люди и так концы с концами еле сводят, а их решили еще и без рабочих мест оставить.

да Ваш постійний читач

15 лютого 2024, 18:22

Сьогодні були похорони - бо є Z-ло... А є ще непрофесійність чи що ще гірше ненажерливість у корита... :( Тож ВИБАЧТЕ за емоційність попередніх Зойків! :) але все буде Україна - та від Сяну до Зеленого Клину :)

да Ваш постійний читач

15 лютого 2024, 18:09

Сергію /сегодня, 12:49/ цікаво- А як Ви думаєте всі ті які зараз там на передовій( чи ті - яких з нами вже нема) вони за кіоски та за своє працевлаштування у работодавців ТАМ? Чи за щось інше7 те Що жадібна, в своїй пихи, вЛАДА за 30 років, громаді України, до цього часу не дала , бо сама ніяк не нажреться... ну так маємо те що маємо, бо "слуг" собі самі вибираємо... навіть через той сміх що й годі - УДАРОМ по безтолковці дзвоном віддає... Вибачте нікого не мав на образу - збіг схожих на когось найменувань чи "понятий"то просто літературний та випадковий мовний збіг... Обставини воєнного часу та попереднього безкінцевого зґвалтування (30 ) корупційним можновладдям звів мене трохи з глузду.(вони ж мене підманули та з ума розуму звели).. майдан їм там в дишло... Та спочатку тільки після того як дідько доповість що московія ....(як пирожок жаром) не даром китайцям віддана... Та щоб як при "совке" шуткували на суомі-ханьському кордоні все було мирно та тихо... Бо вже не стало імперії (та орди рашисто-орків) яка сусідам приносить уйловоє-ЛИХО... Соррі!!! коли сварюся я - коли чую злодій знову лізе до комори...Але пам'ятаю що пращур - що козацького роду, та шабелькою по шиї міг би пригостити... Злодіям різним! Що люд не шанують! Та що там казати, бува навіть пан Гетьман, козакам своїм вільним, бажав своєю пихою та жадобою лиха... Щось не бачив я що в конституції прописано що треба то терпіти тихо... Що ж повинен пам'ятати Українець, навіть серед ночі -хижий звір, людиножерлий з-за кордону лізе, бо кремлівске то .уйло всьому людству жиже Zло...Та бувають й всередені хижі паразити, що п'ють кров із середини й від того ЗлЕ... :(збіг схожих на когось найменувань чи "понятий"то просто літературний та випадковий мовний збіг...:) Тож бережіть себе - сьогодні від наружних, та завжди від внутрішніх вбивць! Вашої кращої долі! Вашого кращого майбуття! Слава Україні!!!

да Ваш постійний читач

15 лютого 2024, 17:14

АЛЕ КРАЩЕ пізно ніж ніколи ...якщо мова навіть про довго.... ой, та я розумію що Вам на думку впало... Але, я, все ще про ту довгошию жирафу... "трошки" дискредитую... Бо було би чим то як тим фіговим листком свою (ой чи то свій) ... ну то я мав на увазі ганьбу там чи то срам(сором) прикривати :)

да Ваш постійний читач

15 лютого 2024, 17:01

Цікаво як гарно сьогодні та бридко вчора був фейс тої влади яка за порядок та красу в місті була ... А зрозумів - хтось доброго хабаря дав, щоб в місті безлад бути перестав.... Ой вибачте - можливо я, як заведено в Московії законодавчо визнавати дискредитував, та не позорти свою честь та совість -куди там вже далі то можливе . якщо вони в тому самі неперевершені з мостами та з метро. То може трамвай в Бучу, та тунель Оболонь-нью-васюки, ой вибачте, я мав на увазі Троєщина(ну якщо темпами мосту то це щастя може й до 22 століття) комунальну ганьбу можливо ту перекриє... Ну ясно що не всі 100... Та так щоб під вибори електорат сказав...:( Ну так як то заведено-як у московії кажуть :) Тож розумію що владу як жирафа я буду пізнавати здалеку - вона жирафа...

Сергій

15 лютого 2024, 12:49

А чи захочуть працівники кіосків захищати у Війні таку Владу???

Партия 5.10

15 лютого 2024, 10:27

Лучше бы демонтировали незаконные ДрынТауны, что настроило над самим метрополитеном

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися