У Києві збираються серйозно змінити проїзд у транспорті: деталі (Фото)

В українській столиці збираються серйозно змінити проїзд у громадському транспорті

В українській столиці мають намір серйозно змінити проїзд у громадському транспорті — йдеться про масові перевірки водіїв маршруток. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого місцевим виданням Вечірній Київ.

Відомо, що інспектори праці Центрального міжрегіонального управління Державної служби праці спільно з представниками Державної служби України з безпеки на транспорті запланували перевірити столичних перевізників.

Головна мета цих рейдів — провести інформаційно-роз'яснювальну роботу переважно офіційного працевлаштування.

А також нагадати водіям та власникам фірм, які ризики та наслідки незадекларованої праці у сфері транспорту та пасажироперевезень.

У ході перевірок чиновники розповідають водіям та роботодавцям про важливість дотримання законодавства про працю, необхідність оформлення легальних трудових відносин та виплати офіційної заробітної плати.

Чиновники нагадали, що згідно із законом, перевізники не мають права допускати на маршрути водіїв, з якими не укладено трудові договори.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


KGB

17 лютого 2024, 04:49

Ви чиновників перевірте,скільки ті паскуди напиздили,а водіїв не чіпайте! За тих нещасних пару тисяч,що водій від 5 ранку до 12 вечора намотається вчепилися? А спизджені мільярди під носом не бачите?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися