Стали відомі наслідки ракетних обстрілів у Київській області

Що розповіли у військовій адміністрації

На Київщині внаслідок ракетних обстрілів російських окупантів пошкоджено житлові будинки. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Київської обласної військової адміністрації Руслана Кравченка.

За його словами, влучань в об’єкти житлової та цивільної чи критичної  інфраструктури не зафіксовано. Від падіння уламків збитих ракет постраждалих немає. В двох населених пунктах зафіксовані пошкодження семи приватних будинків, автомобіля та декількох господарських споруд.

"В будинках вибиті вікна, пошкоджені фасади, дахи. Обласна адміністрація спільно з громадами надасть всю необхідну допомогу мешканцям пошкоджених осель", — заявив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко вкотре закликав не робити фото та відео роботи Сил протиповітряної оборони по цілях, місць падіння та уламків збитих цілей, а також не ігнорувати сигналів повітряної тривоги.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські окупанти завдали чергового ракетного удару по Києву. Ракети різних типів летіли на столицю з різних напрямків. Повітряна тривога у Києві тривала понад двох годин. Сили протиповітряної оборони знищили усі ракети на підльоті до столиці. Подробиці — за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися