На Київщині з'явився сучасний енергетичний об'єкт: деталі (Фото)

У Бучі на території Київської області з'явився сучасний енергетичний об'єкт

У Бучі на території Київської області з'явився сучасний енергетичний об'єкт — йдеться про сонячні панелі на даху ліцею під номером 3, які допоможуть захистити від відключень світла заклад. Про це стало відомо із офіційного повідомлення прес-служби Бучанської міської ради.

За словами чиновників, 1500 учнів зможуть повноцінно вчитися, незважаючи на перебої зі світлом.

Станцію встановили на даху ліцею в рамках кампанії "100Сонячних Шкіл" фонду Energy Act For Ukraine Foundation за підтримки асоціації Solar Power Europe, а також донорів Menlo Electric, Deye, ABC Wind та Akuo.

Завершення цього проекту є приводом для святкування. Радіємо, що зробили свій внесок для того, щоб Бучанський ліцей №3 міг продовжувати працювати, а діти здобувати освіту.

Нагадаємо, що у Гостомелі на території Київської області з'явиться важливий енергетичний об'єкт — йдеться про встановлення гібридної сонячної електростанції у ліцеї №1. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікував директор ліцею Володимир Захлюпаний у соціальних мережах.

За його словами, благодійники відібрали Ліцей №1 Гостомельської селищної ради для участі у кампанії "100 сонячних шкіл".

Електростанція дозволить заощаджувати громаді близько 100 000 тис. грн на рік на оплаті електроенергії, а у разі блекауту забезпечити харчуванням ліцей близько 5 годин.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися