У метро Києва зробили заяву про відкриття станцій метро: подробиці

У комунальному підприємстві "Київський метрополітен" розповіли про хід робіт із ремонту синьої гілки підземки

У комунальному підприємстві "Київський метрополітен" розповіли про хід робіт з ремонту синьої гілки підземки між станціями "Деміївська" та "Либідська". Про це стало відомо із офіційної відповіді КП на інформаційний запит журналістів видання УНН.

За словами комунальників, компанія "Автострада" виконує всі роботи з аварійної ділянки "синьої гілки" столичного метрополітену між станціями "Либідська" та "Деміївська" за рахунок власних коштів.

При цьому виконано, зокрема, огорожу будівельного майданчика, тимчасове посилення склепіння тунелю. Станом на 8 лютого 2024 року підрядник, ТОВ "Група компаній "Автострада", виконує всі роботи за рахунок власних коштів.

При цьому виконано огородження будівельного майданчика, тимчасове посилення склепіння тунелю, перекладення інженерних мереж ПрАТ "ДТЕК Київські електромережі", АТ "Укртелеком" та КП "Київпастранс", влаштування розвантажувальних плит.

Також у "Київському метрополітені" зазначили, що остаточну вартість виконання проектних, підготовчих та будівельних відновлювальних робіт з капітального ремонту, а також термін відновлення руху поїздів між станціями "Либідська" - "Деміївська" Оболонсько-Теремківської лінії буде визначено після затвердження встановленим порядком розробленої проектної документації.

"КП "Київський метрополітен" докладається максимум зусиль для проведення відновлювальних робіт у найкоротші терміни", - йдеться у відповіді на запит.

Читайте также