У метро Києва ще навіть не розпочали роботи для відкриття станцій: деталі

В українській столиці ще навіть не розпочали роботи з відновлення аварійної ділянки синьої гілки київського метрополітену

В українській столиці ще навіть не розпочали роботи з відновлення аварійної ділянки синьої гілки київського метрополітену. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого депутатом Київської міської ради Андрієм Вітренко на його сторінці в соціальних мережах.

За його словами, жодної експертизи, жодного кошторису і жодного початку робіт для повноцінного відновлення руху синьої гілки досі немає.

Наземний транспорт не витримує навантаження під час повітряної тривоги, а з недбалим ставленням столичної влади до обслуговування метрополітену станції метро незабаром перестануть функціонувати як укриття.

"Замість того, щоб збиратися щотижня та інформувати мешканців міста про хід ремонтних робіт і дати офіційну відповідь щодо винуватців цього ексцесу члени ТКК, які переважно складаються з представників ЄС та УДАРу, просто сховалися під кришку люка і не відсвічують", — заявив депутат.

Наступне проведення виїзного засідання планують провести на станції "Тараса Шевченка", оскільки вона також є проблемною.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергей

19 лютого 2024, 15:39

Удивляюсь киевлянам, голосующим за вора Кличко. Украл новые метро, не построив ни одной станции даже за 2 каденции мера. Не следил за готовым метро, в итоге все при нем рушится и очень дорого! )))

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися