У Київській області з'явилася новітня техніка: що зміниться (Фото)

В Ірпені на території Київської області з'явилася новітня комунальна техніка

В Ірпені на території Київської області з'явилася найновіша комунальна техніка — йдеться про сучасного екскаватора-навантажувача JCB. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого заступником міського голови Андрія Кравчука в соціальних мережах.

За його словами, екскаватор був переданий у рамках реалізації проекту "Відновлення об'єктів теплопостачання, водопостачання та водовідведення у місті Ірпінь, Київській області".

У лютому 2023 року Ірпінь виграв грант від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) у розмірі 7,7 млн. євро. В рамках цієї співпраці КП "Ірпіньводоканал" було передано новий екскаватор-навантажувач JCB.

Новий екскаватор використовуватиметься для ремонту мереж водопостачання та ліквідації аварійних ситуацій. Екскаватор – мобільний та маневровий, здатний працювати з проривами у важкодоступних місцях, що суттєво вплине на час виконання аварійно-відновлювальних робіт на мережах міста та дозволить збільшити обсяги планових перевірок водопровідних та каналізаційних мереж.

Ця техніка стане частиною розвитку, забезпечення стійкості підприємства та дозволить вирішити широкий спектр завдань.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися