У Київській області очікується серйозна зміна погоди: прогноз

В українській столиці та на території Київської області 21 лютого очікується різка зміна погодних умов

В українській столиці та на території Київської області 21 лютого очікується різка зміна погодних умов – синоптики дали прогноз на сьогодні. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру.

За словами синоптиків, у регіоні прогнозується хмарність із проясненнями, а також невеликі опади у вигляді дощу. Пориви південно-західного вітру досягатимуть швидкості від 7 до 12 метрів за секунду.

Температура повітря коливатиметься від 3 градусів морозу до 7 градусів тепла, у Києві — від 0 до 7 градусів нижче за нуль.

Нагадаємо, що у Броварській громаді на території Київської області зафіксували різке зростання захворюваності на пневмонію. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого місцевим порталом Трибуна-Бровари.

Відомо, що зафіксовано вісім випадків захворювання серед дітей та 23 – серед дорослих. Двоє дорослих направили на стаціонарне лікування.

Також повідомили, що минулого тижня в громаді зафіксували шість нових випадків захворювання на COVID-19 - четверо дорослих та двоє дітей.

При перших ознаках захворювання на пневмонію слід обов'язково звертатися за медичною допомогою і не займатися самолікуванням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися