Samsung S24: ставка на штучний інтелект

Смартфони Samsung Galaxy S24 вміщують кілька цікавих новинок

Новинка від мегапопулярного корейського бренду, свіжа лінійка смартфонів Samsung S24, порадувала шанувальників передбачувано топовими характеристиками та вразила безліччю опцій, які зробили величезний ривок вперед завдяки використанню ШІ, що став його головною фішкою.

Робота з текстами та зображеннями

Перше, що дійсно привернуло увагу досвідчених експертів, які докладно вивчали оновлення добре знайомих опцій, це, безсумнівно, чудові можливості роботи з текстом. Наприклад, опція Tone Changing, яка вміє на ваше бажання змінити стилістику вашого тексту, від офіційного листа до записки на сленгу! Інноваційні технології проникли і в додатки нотаток, додавши безліч найцікавіших можливостей.

Диктофон у новому Samsung З 24 легко перетворить запис голосу на текст і навіть зробить його короткий переказ. А вбудований синхронний перекладач полегшить спілкування із зарубіжними друзями чи партнерами з бізнесу. Щоправда, у цьому додатку доступні поки що не всі мовні версії.

У роботі із зображеннями також з'явилося кілька "смачних" новинок, у тому числі пошук автоматичної інформації по картинці. І звичайно ж, дуже багато цікавих фішок в обробці фото і відео, які допоможуть усіляко покращувати і редагувати зображення, домальовувати фон або додавати об'єкти, що бракують.

Матеріали, дизайн, екран

Смартфони Samsung Galaxy S24 представлені в чорному, жовтому, сірому та фіолетовому оформленні. Елегантність дизайну досягається поєднанням матового покриття та стриманою кольоровою гамою. Задня та передня панелі захищені склом Gorilla Glass Victus 2. За розміром смартфони нової лінійки, хоч і незначно, але змінилися, залишаючись при цьому компактними і зручними у використанні.

Одна з найпомітніших змін торкнулася екранів. Вони у версії Ultra стали плоскими, втративши округлі грані. Тут використовуються матриці AMOLED 2X Quad HD, що мають частоту оновлень від 1 до 120 Гц та діагоналлю 6,8. Камери, як і раніше, радують і вражають навіть найдосвідченішого користувача, а в поєднанні з "розумними функціями" дозволяють створювати гідні знімки та відео, навіть через брак особливих навичок у фотографії та відеозйомці. Однозначно, ви не будете розчаровані!

Джерело: https://kyiv.comments.ua/ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися