Киянам повідомили, як отримати компенсацію на відбудову приватного житла

Власники зруйнованого житла почали подавати заявки

На Київщині в рамках єВідновлення вже прийнято 50 позитивних рішень щодо компенсацій на відбудову приватного житла. Власники зруйнованого житла почали подавати заявки на відбудову будинків на власних ділянках. Вже подано понад 370 заяв. 

Про це повідомляє Київська обласна державна адміністрація.

Наразі прийняли рішення на загальну суму виплати понад 168 млн грн. Комісії продовжують опрацьовувати заяви щодо виділення компенсацій на поточні ремонти. Вже подано понад 14 тис. заявок. Ухвалено майже 9,5 тис. позитивних рішень. На суму понад 1,1 млрд гривень. Ще один вид компенсації – сертифікати на купівлю житла. Комісії в громадах опрацьовують 3 тис. заяв. Сформовано понад 1 тис. сертифікатів на суму більше, ніж 3 млрд грн.

Відбулося засідання робочої групи "Прозорість та підзвітність" по всіх обʼєктах, які відбудовуються за кошти UNITED24. Це 18 багатоквартирних будинків в Ірпені, Бородянці, Гостомелі, Бузовій, Милі, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, на Київщині вже відновили майже 17 тис. об'єктів, пошкоджених внаслідок бойових дій. Ворог продовжує атаки на Київщину. Тому кількість пошкоджених обʼєктів зростає. На сьогодні їх вже понад 29 тис. 



Джерело: https://t.me/kyivoda/14784


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися