Буданов розповів про удари по Києву ракетами з Північної Кореї: деталі

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що Росія масштабно не застосовувала по Києву північнокорейські ракети.

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що Росія масштабно не застосовувала у Києві північнокорейські ракети. Про це він повідомив під час спілкування із журналістами на форумі "Україна. 2024 рік".

За його словами, кілька північнокорейських ракет ЗС РФ застосували для ударів по Україні. Також Буданов заперечує інформацію про те, що Іран передав росіянам свої ракети.

"Іранських ракет у Росії немає, а ракет північнокорейського виробництва було використано для ударів лише кілька штук, це не масштабно", - заявив Буданов.

Він зазначив, що війна Росії проти України розпочалася далеко не два роки тому, а десять – з окупації українського Криму.

"Однак ні українська держава, ні українці не погодилися визнати право агресора на кримську землю. І опір місцевого українського населення проти окупантів не вщухав ні на мить, незважаючи на репресії", - наголосив розвідник.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися