На найбільш зруйнованих ділянках траси на Київщині починається масштабний ремонт

Ця траса відіграє важливу логістичну роль

На найбільш зруйнованих ділянках дорожнього полотна на трасі М-03 Київ – Харків – Довжанський замінюють шар асфальтобетонного покриття. Щойно дозволили погодні умови, дорожники проводили аварійні ремонтні роботи на одній з головних трас області, що з'єднує Харків зі столицею України.

Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Зважаючи на інтенсивність руху на цьому напрямку та його логістичну значущість, а також враховуючи те, що плановий ремонт тут не робився вже доволі довго, фахівці вирішили за доцільне на окремих, найбільш пошкоджених ділянках, повністю зняти верхній шар асфальту та замінити його новим.

У суботу та неділю на трасу вийшли асфальтоукладальники, розпочалися роботи із застосуванням гарячої асфальтобетонної суміші. Зважаючи на дещо меншу інтенсивність руху, робота у вихідні мала певну перевагу, тож вдалося виконати увесь обсяг запланованих робіт. Ситуацію покращило й те, що Кабмін нарешті ухвалив рішення щодо виділення коштів на відновлення доріг. Загалом від початку лютого на київському напрямку траси М-03 вже усунуто руйнування площею понад 10 тис. кв. метрів.

Нагадаємо, у Києві частково обмежать рух транспорту шляхопроводом на просп. Броварському  між станціями метро "Дарниця" та "Лівобережна".

Також у Харкові сталася аварія на газопроводі, через що буде майже місяць обмежено рух транспорту.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися