На Київщині будують величезне укриття (ФОТО)

Укриття дасть змогу організувати процес навчання

У Бориспільському районі Київщини триває будівництво укриття на території Іванківського ліцею. Нове укриття загальною площею 1030 м² розраховане на одночасне перебування 305 осіб. 

Про це повідомляє Київська обласна державна адміністрація.

Облаштування укриття подвійного призначення триває коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Будівництво розпочали восени 2023 року. Спочатку будівельники виконали земляні роботи, армували та залили бетонну плиту фундаменту, облаштували каркас стін з арматури та звели стіни. Монолітні роботи вже виконані на 95%. 

Наразі будівельники виконують цегляну кладку внутрішніх перегородок, проводять утеплення та влаштовують гідроізоляцію. В сховищі будуть розташовані кімнати подвійного призначення, санвузли, медичний кабінет. В ліцеї навчаються близько 400 учнів. В освітньому закладі проводяться гуртки та спортивні секції для дітей громади. Будівництво укриття дасть змогу організувати процес навчання позмінно в очному форматі.

Нагадаємо, у Бородянці на території Київської області можна безкоштовно замінити вікна у будинках, які постраждали під час агресії Росії.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися