У Києві можуть дозволити перевезення собак у метро: коли чекати зміни

Була розміщена петиція

Комісія з транспорту Київради висловила свою підтримку петиції щодо дозволу на перевезення собак у метрополітені. Проте для впровадження цього рішення зазначили, що потрібно додатковий час.

Про це повідомила громадська організація "Пасажири Києва".

Директор столичного метрополітену Віктор Брагінський розповів, що підземка під час тривог забезпечувала безпеку людей, зокрема вони приходили з домашніми тваринами. Він відзначив, що метрополітен підтримує цю ініціативу, проте просить відтермінувати реалізацію петиції з метою обговорення ідеї з представниками громадських організацій та кінологами.

Оскільки розгляд петицій не передбачає їх відтермінування, то вона має реалізовуватися Департаментом транспортної інфраструктури КМДА у плановому порядку, — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 6 лютого на веб-сайті Київської міськради була розміщена петиція із закликом дозволити перевезення собак у метро за умови дотримання безпеки та санітарних норм для інших пасажирів. На момент 20 лютого ця петиція отримала достатню кількість голосів. Згідно з правилами користування метрополітеном, нині пасажири мають право безплатно перевозити в метро лише птахів і дрібних тварин у клітках.

Портал "Коментарі" писав, що на Київщині рятувальники дістали собаку з каналізаційної ями. 27 лютого до оперативно-диспетчерської служби Вишгородського району від небайдужих громадян надійшло повідомлення.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


вв

28 лютого 2024, 17:30

Дебилы! Для вас тупых животных висят правила. Любите когда вас имеют? В правилах написано мелкие животные перевозятся в кортейнерах для собак, крупные в намордниках и на поводке. Про запрет перевоза животных в правилпх нет и слова.Учитесь полицаев посвлать на йух и ставить раком. Этот скот должен слкжить, они хуже собае, а значит тх нужно пиздить есои не понимают приказа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися