До Київської області приїде 3 штурмова бригада: що треба знати людям

У Боярській громаді на території Київської області 1 березня відбудеться зустріч із представниками 3 окремої штурмової бригади

У Боярській громаді на території Київської області 1 березня відбудеться зустріч із представниками 3 окремої штурмової бригади — це відбудеться в рамках рекрутингової кампанії з'єднання. Про це стало відомо з офіційного повідомлення прес-служби Боярської міської територіальної громади.

Відомо, щоб оярчани зможуть особисто поспілкуватися з представниками уславленої Третьої штурмової бригади, щоб дізнатися більше про підрозділ.

Представники Третьої окремої штурмової бригади чекають на всіх бажаючих за такими адресами: Місце: ЦНАП, вул. Михайла Грушевського, 39, з 08.30 до 16.30. Місце: ТЦ "Боярка Центр", вул. Хрещатик, 6, з 10:00 до 18:00.

Нагадаємо, що в Дарницькому районному територіальному центрі комплектування розповіли, чи співробітники військкоматів затримуватимуть призовників силою в українській столиці. Про це стало відомо із коментаря, який дав начальник мобілізаційного відділення ТЦК Володимир Навосядлий.

За його словами, співробітники ТЦК можуть зупинити людей на вулиці чи на блокпості. Після цього вони можуть запропонувати пройти людині, щоб уточнити свої дані.

Представники ТЦК можуть пропонувати особі або пройти або проїхати, щоб уточнити тут і зараз облікові дані в ТЦК. Питання про затримання осіб належить до компетенції Національної поліції.

Новосядлий наголосив, що якщо людина відмовляється від вимог ТЦК, явно ухиляється від призову, то в такому разі викликається поліція чи представники ТЦК спільно з поліцією. Далі складається протокол про порушення. Затримати особу може поліція в рамках адміністративного затримання.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


УКРАИНЕЦ

1 березня 2024, 11:59

ясно карательні загони! а ці труси військові бояться до депутатів, суддів, прокурорів або до мвс банди заїхать та їм вручити повістки?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися