У Київській області збудують новітній енергетичний об'єкт: деталі

У Сквирі на території Київської області зведуть новітній енергетичний об'єкт

У Сквирі на території Київської області зведуть новітній енергетичний об'єкт — йдеться про ремонт котельні в місцевій лікарні. Про це стало відомо з відповідного тендеру, зареєстрованого в системі державних закупівель Prozorro.

Згідно з документацією, на реконструкцію котельні Сквирської центральної міської лікарні витратять 12,7 мільйонів гривень.

Замовником тендеру є відділ капітального будівництва, комунальної власності та житлово-комунального господарства (ЖКГ) Сквирської міської ради.

До 1 липня мають намір виконати реконструкцію котельні КНП БМР Сквирська центральна міська лікарня за адресою вул. Київська, 12, м. Сквира, Білоцерківського району. Аукціон заплановано провести 5 березня. Заплатити підряднику готово 12 млн. 697 тис. 986 гривень.

Нагадаємо, що у Гостомелі на території Київської області з'явиться важливий енергетичний об'єкт — йдеться про встановлення гібридної сонячної електростанції у ліцеї №1. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікував директор ліцею Володимир Захлюпаний у соціальних мережах.

За його словами, благодійники відібрали Ліцей №1 Гостомельської селищної ради для участі у кампанії "100 сонячних шкіл".

Електростанція дозволить заощаджувати громаді близько 100 000 тис. грн на рік на оплаті електроенергії, а у разі блекауту забезпечити харчуванням ліцей близько 5 годин.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися