Відомий бізнесмен заявив про бажання балотуватися до мерів Києва: деталі

Відомий бізнесмен Гарік Корогодський заявив, що планує балотуватись на посаду міського голови української столиці на майбутніх виборах.

Відомий бізнесмен Гарік Корогодський заявив, що планує балотуватись на посаду міського голови української столиці на майбутніх виборах. Про це стало відомо із його коментаря, який він дав в інтерв'ю на каналі Менора.

За його словами, він іде до мерів Києва.

"Я йду, бо мені хочеться робити великі справи. Будь-який менеджер міста може покращити життя, покращити екологію, він може збільшити тривалість життя. Я чистий менеджер", – сказав Корогодський.

Гарік Корогодський – український бізнесмен, блогер, меценат, фундатор благодійного фонду "Життєлюб". Співвласник фітнес-центру "Акваріум" та власник ТРЦ "Dream Town", генеральний директор компанії "Віта Верітас".

У 2015 році Гарік відкрив концептуальний магазин Gara в районі Воздвиженки, де продаються ексклюзивні та дорогі аксесуари. Він не має вивісок, а вхід через сталеві двері. Щоб потрапити, потрібно записатися на сайті, отримати повідомлення про час відвідування та з кодовим словом.

Корогодський характерний своєю відкритою і досить зухвалою поведінкою. Він яскраво одягається, має характерні кольорові окуляри, з яких колекція.

У серпні 2008 року потрапив до уваги шотландської та української преси, відсвяткувавши 48-річчя у замку Калейн (Шотландія). Тоді витратили 0,5 млн фунтів на святкування. Бізнесмен привіз 150 гостей; роздав присутнім жінкам дзеркальце, щоб вони могли заглядати під кілти чоловіків, які за традицією мали ходити без спідньої білизни; провів імпровізовану "кара" власної дружини за допомогою декоративної гільйотини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергій

5 березня 2024, 07:45

Жидопідараси, ви вкрай обнагліли.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися