На Київщині прогнозують серйозне погіршення погоди: синоптики

В українській столиці та на території Київської області 6 березня очікується серйозне погіршення погодних умов – синоптики дали прогноз на сьогоднішній день

В українській столиці та на території Київської області 6 березня очікується серйозне погіршення погодних умов – синоптики дали прогноз на сьогодні. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Українського гідрометцентру.

За словами синоптиків, у регіоні прогнозується хмарність з проясненнями без істотних опадів, пориви північно-східного вітру досягатимуть швидкості від 5 до 10 метрів за секунду.

Температура повітря коливатиметься від 3 градусів морозу до 6 градусів тепла, у Києві — від 0 до 4 градусів вище за нуль.

Нагадаємо, що на території Київської області є унікальна сторічна черешня, яка набула заповідного статусу — ймовірно, це найстаріша черешня в регіоні. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке було опубліковано Київським еколого-культурним центром на його ресурсах.

За словами екологів, дерев має обхват стовбура в 3,20 метра. Зростає диво-дерево у Богуславі на вулиці Миколаївській, біля будинку 75. Тепер воно є пам'яткою природи "Черешня лісова "Цариця".

Отже, за пошкодження чи знищення дерева передбачено кримінальну відповідальність.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Сергій

7 березня 2024, 12:04

Була інфа, що активісти авто бачили, яке виїжджало... Питання де ці активісти і де це авто? P.S. Головне в цій ситуації не вийти самим на себе! (класика)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися