У Київській області збудували новий міст: де буде проїзд машин (Фото)

На території Київської області збудували ще один міст, який було зруйновано на початку повномасштабного вторгнення Росії

На території Київської області збудували ще один міст, який було зруйновано на початку повномасштабного вторгнення Росії — йдеться про переправу через річку Жерева. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого Службою відновлення та розвитку інфраструктури.

За словами чиновників, мостовий перехід у довжину 36 метрів значно спростить сполучення для місцевих мешканців та забезпечить стабільну роботу транспортної мережі Київщини.

Автошлях територіального значення Т-10-05 - Іванков /М-07/, на якому розташований міст, є альтернативним маршрутом для громади. Під час відновлення на мосту змонтували балки, влаштували монолітну плиту, встановили деформаційні шви, облаштували монолітні тротуари, гідроізоляцію, систему водовідведення, два шари асфальтобетону та розмітку.

Нагадаємо, що в українській столиці розпочнуть ремонтні роботи на мосту Метро через Дніпро — рух на переправі частково перекриють цілий рік. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, влада відстежує мостові споруди, які перебувають в обмежено працездатному і непрацездатному станах і потребують особливої уваги.

Фахівці підприємства "Київавтодоргород" ведуть постійний моніторинг їхнього технічного стану – як окремих конструктивних елементів, так і споруд загалом. А також за потреби виконують ремонтні роботи. Найближчим часом планують розпочати ремонт міст Метро. Ремонтні роботи триватимуть протягом року. Рух мостом повністю перекривати не будуть, тільки частково.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися