У метро Києва анонсували відкриття однієї станції: названо точну дату

В українській столиці анонсували відкриття ще однієї станції київського метрополітену

В українській столиці анонсували відкриття ще однієї станції київського метрополітену — з 8 березня буде запущено роботу станції "Дніпро" на червоній гілці. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, станція відновить роботу у звичайному режимі. Графік роботи станції з 05:41 до 22:36.

Санція метро "Дніпро" – наземна, тому під час повітряної тривоги буде закрито для перевезень пасажирів із міркувань безпеки. Станція не працювала для перевезень пасажирів з початку повномасштабного вторгнення Росії.

Нагадаємо, що в українській столиці розпочнуть ремонтні роботи на мосту Метро через Дніпро — рух на переправі частково перекриють цілий рік. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації. За словами чиновників, влада відстежує мостові споруди, які перебувають в обмежено працездатному і непрацездатному станах і потребують особливої уваги.

Фахівці підприємства "Київавтодоргород" ведуть постійний моніторинг їхнього технічного стану – як окремих конструктивних елементів, так і споруд загалом. А також за потреби виконують ремонтні роботи. Найближчим часом планують розпочати ремонт міст Метро. Ремонтні роботи триватимуть протягом року. Рух мостом повністю перекривати не будуть, тільки частково.

Читайте также