У Києві серйозно змінили проїзд багатьох маршрутів транспорту: список

В українській столиці серйозно змінили рух багатьох маршрутів громадського транспорту

В українській столиці серйозно змінили рух багатьох маршрутів громадського транспорту – причиною стали технічні неполадки. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Київпастранс" на його ресурсах у соціальних мережах.

За словами чиновників, затримується рух тролейбусів під номерами 1, 12, 42Д та 43К на площі Либідській з технічних причин. На місце подій направлено відповідальну службу підприємства.

Рух тролейбусів організовано до площі Деміївської. Тролейбуси №42Д курсують до зупинки "вулиця Саперно-Слобідська". Тролейбуси №43К курсують без заїзду на площу Либідську.

Нагадаємо, що в українській столиці розпочнуть ремонтні роботи на мосту Метро через Дніпро – рух на переправі частково перекриють на цілий рік. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації. За словами чиновників, влада відстежує мостові споруди, які перебувають в обмежено працездатному і непрацездатному станах і потребують особливої уваги.

Фахівці підприємства "Київавтодоргород" ведуть постійний моніторинг їхнього технічного стану – як окремих конструктивних елементів, так і споруд загалом. А також за потреби виконують ремонтні роботи. Найближчим часом планують розпочати ремонт міст Метро. Ремонтні роботи триватимуть протягом року. Рух мостом повністю перекривати не будуть, тільки частково.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися