У Київській області люди масово залишаться без води: графік та деталі

У Фастові на території Київської області заплановано масштабне відключення водопостачання

У Фастові на території Київської області 12 березня заплановано масштабне вимкнення водопостачання. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Фастівської міської ради на його ресурсах у соціальних мережах.

За його словами, а варійна ситуація виникла на вулиці 8 березня. Тому з 10.00 буде тимчасово призупинено водопостачання мікрорайонів Завокзалля та Фастів-2.

Відновлення водопостачання відбудеться після завершення ремонтних робіт.

Нагадаємо , що в комунальній компанії "Київводоканал" зробили важливу заяву про платіжки для мешканців української столиці - можливі неточності та додаткові нарахування. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою компанії на її ресурсах.

За словами комунальників, побутовим споживачам повідомили, що з 1 по 9 березня облікові бази закриті та покази лічильників не приймаються. У цей період підприємство формує рахунки минулого місяця. Клієнти, які не встигли передати покази лічильників, отримають платіжки із нарахуваннями середнього споживання. Тобто висока ймовірність, що сума до оплати буде вищою.

Якщо ви забули або не встигли передати показники вчасно, цього місяця нарахування буде здійснено за середніми показниками ваших лічильників за попередні періоди.

Але якщо ви не передаватимете дані довгий час, це може призвести до неправильних нарахувань. Кияни мають передавати покази, починаючи з 10 числа до останнього дня місяця.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися