У метро Києва кардинально змінять роботу у центрі міста: подробиці

В українській столиці серйозно змінять роботу київського метрополітену у центральній частині міста

В українській столиці серйозно змінять роботу київського метрополітену в центральній частині міста, йдеться про відкриття ще одного вестибюля станції "Хрещатик". Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, 13 березня відновить роботу ще один вестибюль станції, що виходить на вулицю Інститутську. Він працюватиме він із 05:37 до 22:33.

Вихід на вулицю Хрещатик працює з 05.40 до 22.35. Водночас вихід на вулицю Архітектора Городецького залишається закритим для пасажирів. Під час оголошення повітряної тривоги всі підземні станції метрополітену цілодобово працюють у режимі укриття. Крім того, на вході відкрито всі вестибюлі для оперативного переміщення до станції метро як укриття.

Нагадаємо, що в українській столиці розпочнуть ремонтні роботи на мосту Метро через Дніпро — рух на переправі частково перекриють цілий рік. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, влада відстежує мостові споруди, які перебувають в обмежено працездатному і непрацездатному станах і потребують особливої уваги.

Фахівці підприємства "Київавтодоргород" ведуть постійний моніторинг їхнього технічного стану – як окремих конструктивних елементів, так і споруд загалом. А також за потреби виконують ремонтні роботи. Найближчим часом планують розпочати ремонт міст Метро. Ремонтні роботи триватимуть протягом року. Рух мостом повністю перекривати не будуть, тільки частково.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися