У Києві власники собак понесуть покарання: подробиці

Тварини нападали та лякали перехожих

У Києві патрульні склали два протоколи про адміністративні порушення щодо власниць собак, які вигулювали своїх домашніх улюбленців без намордників. Тварини налякали перехожих.  

Про це повідомляє патрульна поліція Києва.

Перший випадок трапився в Печерському районі. Під час прогулянки з дитиною, заявник побачив жінку, яка вигулювала собаку породи стаффордширський тер'єр без намордника. Тварина поводилася агресивно та налякала дитину.

Інший випадок трапився в Дніпровському району. Там літня жінка вигулювала собак без повідків та намордників. Тварини напали на заявницю, яка вигулювала свого пухнастика. Громадянка намагалася захистити улюбленця та зазнала від собак тілесних ушкоджень. Патрульні з'ясували всі обставини подій і склали на власниць собак протоколи про адміністративне порушення

Нагадуємо, що вигулювання собак без повідків та намордників (окрім собак, породи яких не внесені до Переліку небезпечних порід собак) чи в не відведених для цього місцях заборонено. Якщо ж такі дії заподіяли шкоду здоров'ю людей або їх майну, то окрім штрафу, санкція статті передбачає конфіскацію тварини, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, на території Київської області зафіксували масову загибель тварин — йдеться про диких кабанів у національному парку "Білоозерський".





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


7

13 березня 2024, 15:01

а у Львові скажені безпритульні собаки ксають людей десь зо два тижні, лікарі роблять уколи від сказу, але це нікому не цікаво :(

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися