У Києві запровадили революційне нововведення для проїзду у транспорті: деталі

В українській столиці впровадили революційне нововведення для проїзду у громадському транспорті

В українській столиці впровадили революційне нововведення для проїзду у громадському транспорті — відтепер у додатку Київ Цифрової з'явилася інформація про роботу фунікулера. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба сервісу.

За словами чиновників, на карті руху транспорту наразі відображається фунікулер. У додатку можна переглядати графік станцій фунікулера, що дозволить планувати весняні прогулянки старим Києвом.

Нагадаємо, що в українській столиці розпочнуть ремонтні роботи на мосту Метро через Дніпро — рух на переправі частково перекриють цілий рік. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, влада відстежує мостові споруди, які перебувають в обмежено працездатному і непрацездатному станах і потребують особливої уваги.

Фахівці підприємства "Київавтодоргород" ведуть постійний моніторинг їхнього технічного стану – як окремих конструктивних елементів, так і споруд загалом. А також за потреби виконують ремонтні роботи. Найближчим часом планують розпочати ремонт міст Метро. Ремонтні роботи триватимуть протягом року. Рух мостом повністю перекривати не будуть, тільки частково.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися