У Києві перекриють рух на одній із головних магістралей: графік

У Голосіївському районі української столиці попереджають про перекриття руху транспорту однією з головних артерій

У Голосіївському районі української столиці попереджають про перекриття руху транспорту однією з головних артерій — обмеження можливі з 18 по 20 березня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, 18 та 19 березня з 08:00 до 17:00 на Столичному шосе можливе короткочасне обмеження руху виключно у лівій смузі руху. Тут шляховики очищатимуть розділову смугу від піскомету.

А 18-20 березня з 12:00 до 17:00 тимчасово обмежать рух транспорту вулицями Набережно-Корчуватської, Новопирогівської, Покільської та Набережно-Печерської дороги. Обмежуватимуть рух у зв'язку з поточним ремонтом вулично-дорожньої мережі в місцях виконання робіт.

Нагадаємо, що в українській столиці розпочнуть ремонтні роботи на мосту Метро через Дніпро – рух на переправі частково перекриють на цілий рік. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, влада відстежує мостові споруди, які перебувають в обмежено працездатному і непрацездатному станах і потребують особливої уваги.

Фахівці підприємства "Київавтодоргород" ведуть постійний моніторинг їхнього технічного стану – як окремих конструктивних елементів, так і споруд загалом. А також за потреби виконують ремонтні роботи. Найближчим часом планують розпочати ремонт міст Метро. Ремонтні роботи триватимуть протягом року. Рух мостом повністю перекривати не будуть, тільки частково.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися