У Київській області надовго та масово відключать світло: адреси та графік

У Боярській громаді на території Київської області 20 та 21 березня заплановано масштабні відключення електроенергії

У Боярській громаді на території Київської області 20 та 21 березня заплановано масштабні відключення електроенергії – причиною стануть планові роботи енергетиків компанії ДТЕК. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою територіальної громади.

За словами чиновників, у зв'язку з виконанням робіт з підвищення надійності електропостачання та запобігання аваріям в електричних мережах відбудеться відключення електроенергії за такими адресами:

20.03.2024 з 08:00 до 18:00: Боярка: Білогородська, Лінія 25, Лінія 27 Лінія 28, Лінія 29, Лінія 30, Лінія 31, Магістральна, Незалежність, Самойленко, СО "Кутник".

21.03.2024 з 08:00 до 18:00: Боярка: Білогородська, Лінія 25, Лінія 27 Лінія 28, Лінія 29, Лінія 30, Лінія 31, Магістральна, Незалежність, Самойленко, СО "Кутник".

Нагадаємо, що на території Київської області зафіксували рекордне виробництво електроенергії через паводок на Дніпрі. Про це стало відомо із офіційного коментаря, який дав голова державної енергетичної компанії Укргідроенерго Ігор Сирота в ефірі національного телемарафону.

За його словами, внаслідок ранньої повені гідроелектростанції виробляють близько 65 млн кВт-год електроенергії щодня. Рівень Дніпра у межах Києва піднявся до абсолютного максимуму з початку 2024 року. За останні 7 днів рівень Дніпра в межах столиці зріс на понад 60 см.

При чому спостерігається значне коливання води протягом доби через збільшення скидів води з Київського водосховища через пропуск весняної повені.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися