У Київській області почалися масові проблеми з комуналкою: деталі

У Фастові на території Київської області відбулося масштабне відключення водопостачання

У Фастові на території Київської області сталося масштабне відключення водопостачання — через аварійну ситуацію без води залишився один із мікрорайонів міста. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Фастівської міської ради.

За словами чиновників, а варійна ситуація сталася на водопровідній мережі на вул. 8 березня. Тому з 10:00 тимчасово призупинено водопостачання мікрорайону Завокзалля.

Відновлення водопостачання відбудеться після завершення ремонтних робіт. Орієнтовно – до 18:00.

Нагадаємо, що на території Київської області зафіксували рекордне виробництво електроенергії через паводок на Дніпрі. Про це стало відомо із офіційного коментаря, який дав голова державної енергетичної компанії Укргідроенерго Ігор Сирота в ефірі національного телемарафону.

За його словами, внаслідок ранньої повені гідроелектростанції виробляють близько 65 млн кВт-год електроенергії щодня. Рівень Дніпра у межах Києва піднявся до абсолютного максимуму з початку 2024 року. За останні 7 днів рівень Дніпра в межах столиці зріс на понад 60 см.

При чому спостерігається значне коливання води протягом доби через збільшення скидів води з Київського водосховища через пропуск весняної повені.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися